Tilltugg till drink
- Parmesanchips
- Chokladdoppade jordgubbar och smördegshjärtan
- Roccola-och mozzarellafylld parmarulle
- Fyllda crustader 2 sorter
Förrätt
- Skagencanapé toppad med löjrom
- Terrin på kyckling och varmrökt sidfläsk, lökmarmelad och yoghurtsås
- Lax och skaldjurspaté på grov kavring och örtmousse
- Löjromstallrik med klassiska tillbehör
Varmrätt
- Smördegsinbakad fläskfilé med champagnesås, friterad purjolök och ört och parmesanmos
- Kalvfilé Oscar med chorongsås, äkta tryffel, hummer, säsongens grönsaker och pommes Jacson
- Svampöverbakad kalvkotlett md vitvin-och persiljesås, smörslungade späda primörer och rotfruktsgratäng
- Tapinadoxfilé med madeirasås, provensalska champinjoner och potatisgratäng
- Helstekt vildandsbröst med glaserade citrusfrukter , muskatsås och duschesspotatis
Buffé
- Valfri buffé enligt önskemål
Dessert
- Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck
- Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde
- Marmorerad hemlagad hallonglass med färska bär och Baileysgrädde
- Pannacotta med björnbärssås
- Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad